Healer og Bars behandler

Jeg hedder Hanne Damgaard, er gift og har to voksne børn.

 

Healing

Jeg har arbejdet med healing i en del år, men det er især i løbet af de sidste 6 - 8 år, at energierne der arbejder gennem mig er vokset i styrke og intensitet.                                 Det er i tiltagende grad healing, der præger min praksis, og især efter, at jeg er begyndt et samarbejde med de åndelige læger - De åndelige læger er en grupper læger i den åndelige dimension, der samarbejder med healere og energiarbejdere her på jorden.          Healing er en meget blid, men effektiv og dybdegående erergi, der virker på alt fra fysiske skavanker og smerter til stress, depression, mm. 

 

                                                                                                           Åndelig healing kirugi

De åndelige læger, er læger, som var læger i det fysiske liv, og deres energi fra deres fysiske tilstedeværelse er der stadig, og med sådan en kraft, ar de stadig har et ønske om at hjælpe mennesker, både på det fysiske og psygiske plan.                                                                                                        De kommer oftest flere til behandlingerne og her er der både kirurgiske og healende læger til stede. Hvor mange der kommer af hver slags, er meget individuelt.

 

Access Bars

Bars er afstressende og sletter gamle mønstre, følelser og overbevisninger, du ikke længere har brug for.Ved bars berøres 32 punkter på hovedet blidt og hjælper dig med at ændre det du gerne vil ændre.Bars har en dyb effekt på mennesker med ubalancer i livet fx autisme ADHD, OSD samt depressioner og stress. 

 Kontakt mig på tlf. 61664195. (du er velkommen til at sende SMS) 

 Hanne Damgaard  Lundbygade 7 Vejrum 7600 Struer

Såfrem du ikke har mulighed for at komme ud til mig, kan jeg komme hos dig, (gælder kun i Struer by.)
 

 Jeg har tavshedspligt.

Uddannelse og referencer

Mine evner er medfødte og jeg har udviklet mig gennem kurser.

I 2010 har jeg taget healingskurser.

I 2013 har jeg afsluttet en clairvoyant vejleder uddannelse hos Maja Fridan i København. På kurset har jeg bla. arbejdet med auraens opbygning, chakrasystemet, den åndelige verdens opbygning, skytsånder, moral og etik.

Jeg har i 2013  taget kurser i Access Bars.

I 2015 har jeg gennemført Masterclass niveau 1. som er en overbygning til eksisterende uddannelse i clairvoyance. 

                                                                                                                                                                                                                   2018 har jeg deltaget i flere workshops hos Helle Mirbach og Roberto Barbosa, hvor jeg har arbejdet med,og lært om, de åndelig lægers arbejder og metoder.

I 2019 Kurser med åndelig healingkirugi hos Helle Mirbach.