Healing betyder " at hele " eller helbrede og er en måde at opnå større balance i din krop.

Healing påvirker både krop, sind og sjæl. Dvs. at påvirkning på et af de 3 område også vil påvirke de andre.

Formålet med healing er at åbne op for de blokeringer, der har sat sig til fysiske eller psykiske symptomer, og igen få energierne til at flyde frit.

Oplevelser og traumer fra vores liv sætter sig i os. Både de positive og de negative oplevelser.

Nogle gang kan de negative oplevelser blive så stærke, at de sætter sig til fysiske og psykiske symptoner og lidelser når vi ikke formår at få os taget af dem og bearbejdet dem i tide.

Jeg har erfaring med, at healing hjælper på fysiske og psykiske smerter, som hovedpine, ledsmerter (ryg, skulder, knæ med videre) uro i kroppen, tankemylder, søvnløshed, psykiske smerter, sorg, lavt selvværd, stress og trished, rækken er uendelig.

 

Før healing

Oplevelsen vil være forskellig fra klient til klient - der vil være forskel på modtageligheden hos de forskellige klienter og på deres reaktion på healing - der er aldrig to healinger der er ens.

 

Under healing

Du ligger på en briks, fuldt påklædt.

Jeg starter med at lægge hænderene omkring dit hoved og vil derefter arbejde mig længere ned af kroppen, sluttende med fødderne.

Da vi alle er forskellige som mennesker, reagerer vi også meget forskelligt på healing. Måske er du en af dem, som begynder at fryse eller svede under healingsprocessen. Eller måske mærker du sitren eller oplever andre fornemmelser i kroppen.

Det kan også være, at du er en af de personer, som mærker varme og velvære og bare føler dig dejligt stimuleret og afslappet. Det er også normalt og betyder ikke, at du er blevet healet dårligere eller bedre. Uanset hvad: Så virker healing lige godt.

 

Børn

Børn er meget åbne over for healingsenergien og har derfor særlig nemt ved at tage imod healing. Årsagen til dette er, at de er mere fordomsfri og modtagelige end voksne.

 

Eter healing

Lige efter healing kan du enten være mere træt og føle du bevæger dig rundt i en osteklokke, eller også kan du føle dig frisk som en havørn og fuld af fornydet energi.

Derudover skal du huske at drikke rigeligt med vand i de efterfølgende 3 - 4 dage. Vandet hjælper med at udskille affaldsstofferne. Healingen fortsætter de næste par dage, så det vil være godt, at tage det lidt med ro.

 

Flere behandlinger

Vi er alle forskellige - og det er ikke muligt på forhånd at afgøre, hvor mange behandlinger, du har brug for. Ofte er problemstillinger opbygget over flere år - og man kan ikke forvente, at de forsvinder efter blot 1 times healing. Det er derfor vigtigt, at du se selv mærker efter, både i forhold til flere behandlinger - men også hvornår du er klar til næste behandling.