Bars består af 32 punkter på hovedet. Der er et punkt for hvert aspekt i livet. Punkterne har korrespondance til holdninger som penge, krop, seksualitet, kontrol, glæde, sorg, aldring, vrede, kreativitet, drømme, healing, kommunikation, venlighed, taknemmelighed, m.v.

Når punkterne berøres let, løber der energi imellem dem, som derved tillader dig at tage imod. Nu aktiveres og slettes gamle handlingsmønstre og overbevisninger som begrænser dig i dit liv. Det kan sammenlignes med en computer, som har fået virus. Access Bass er det samme, som at køre et antivirus program som fjerner vira.

Access Bars hjælper f.eks. mod : ADHD, autisme, søvnløshed, sygdomme, angst, stress, depression, eksamensangst, vægt, rastløshed, indre uro, forvirring, fibermylogi, svigt og overgreb, og meget mere.

 

 

Før og under Access Bars

Du lægger dig fuldt påklædt på briksen. Det er helt op til dig, om du ønsker at tale undervejs eller om du blot ønsker at modtage. Det er ikke nødvendig at du fortæller hvad du ønsker behandling for, energien arbejder aligevel.

Behandlingen med Access Bars foregår ved, at jeg berører energipunkterne ganske let på dit hoved. Når energipunkterne berøres, arbejder kroppen ubevidst med at slippe uhensigtmæssige tankemønstre og overbevisninger og kan forløse de mønstre du er parat til at slippe.

 

Efter Access Bars

En ro, der ikke forsvinder, det øjeblik du rejser dig fra briksen

Giver energi og overskud

Ro og klarhed til at træffe nye valg

At du oplever mere lethed og glæde i dit liv

Et stop for tankemylder

Du bliver bedre til at sige "pyt"

Det er godt at drikke vand, for at udrense det du har givet slip på. Energien arbejder op til en uge efter en behandling.

 

Access Bars også for børn

Behandlingen er meget hensigtsmæssig for børn - især børn der har svært ved at finde roen eller har for meget "krudt i rumpen". Behandlingens længde tilpasses efter det enkelte barn. Ingen skal blive liggende længere end lysten tillader. Normalt tager en behandling af et barn ca. 20 - 30 min.

 

Det anbefales at modtage 3 behandlinger over ca 3 uger, for det maksimale resultat. Der er imidlertid ingen facitliste, det er meget individuelt og du bestemmer selv, hvor mange behandlinger du vil have.