Clairvoyance eller klarsyn benyttes som en metode til at se de problemer og konflikter, som du har på de forskellige stadier eller områder af dit liv og hvoraf de er opstået.

Gennem clairvoyance kan jeg vejlede dig om, hvordan du selv kan arbejde  videre med et emne, et problem eller en handling og derved skabe bedre forhold i dit liv.

De spørgsmål du kan få besvaret, kan dreje sig om: din egen udviklingsproces, jobsitutation, kærlighedsliv, karriereskift, familielive, bolig, økonomi osv.

Måske er du bare nysgerrig omkring dig selv, eller noget helt andet.

 

Før clairvoyance.

Når vi aftaler en tid til clairvoyance, så har jeg ikke brug for at vide noget omkring dig. 

 

Under clairvoyance

Du sidder direkte overfor mig på en stol. Jeg indstille mig på den åndelig verden, til at kunne modtage informationer.

Der kommer ikke clairvoyante oplysninger om syddom, død og ulykke. Jeg videregiver ikke flere oplysninger, end jeg mener, at du kan håndtere.

Du er velkommen til at stille spørgsmål.

 

Efter clairvoyance

Min clairvoyance stiller muligheder op for dig, som du med din frie vilje frit kan vælge imellen, eller helt vælge fra. Du kan ikke bruge en clairvoyance til at give dig en facitliste over opgaver. Det er muligheder du får at arbejde med.

Vi bærer selv hele ansvaret for vores liv. Vi får konstant muligheder, men vi træffer selv vores egne valg, da vi altid har vores egen frie vilje.